TEPPERENGJØRING

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold.

Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 

Corvett

GRUNNRENGJØRING FOR PORSELENSFLISER

 
 

Corvett, er et meget effektiv, svært alkalisk grunnrengjøringsmiddel for mikroporøse gulvfliser. Med sin spesielle sammensetning og dens høye smussabsorbering, vil renholdsløsningen trenge gjennom porene på overflaten, og skyller ut smusset i den påfølgende skuringen. 

 

 

 

Dopomat Brillant

RENGJØRINGSMIDDEL MED GULVVASKEMASKINER

 
 

Dopomat Brillant, et overflateaktivt, lavtskummende rengjøringsmiddel for vedlikehold og beskyttende behandling av gulvbelegg med gulvvaskemaskin. Vedlikeholdsfilm etableres på overflaten og danner en fast, tørr stripefrie og sklibeskyttende overflate.  Takket være det ugjennomtrengende belegget og den høye motstanden mot smuss, kan skomerker enkelt fjernes. 

 

Dopomat-intenso

KRAFTIG INDUSTRIELT RENGJØRINGSKONSENTRAT

 
 

Dopomat Intenso er et kraftig alkalisk industriell rengjøringskonsentrat, produsert for fjerning av fastgrodd smuss. Takket være den høye vaskeytelse, oppløser produktet hurtig industrielt smuss olje og fett, og gir mulighet for en rask renseprosessen.

 

 

Dopomat Forte

KRAFTIG ALKALISK INDUSTRIRENGJØRING

 
 

 

Dopomat Forte, er et meget effektiv, lavt-skummende alkalisk industri-/grunnrengjøringsmiddel med spesielle aktive komponenter. Løsner og fjerner effektivt maskinoljer og fett, eksos, smuss og rester av nesten alle typer, ikke kalkholdig smuss. Etter ÖNORM B5105, § 7,2 egnet for oljeutskillere.