TEKSTILVASK

 

Hygienisk effektivt renhold av tekstiler

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold. Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 
 

ARENAS®-excellent

Flytende rengjøringsforsterker for tekstilrengjøring

 
 

ARENAS® - excellent er en fosfatfri vaskeforsterker utformet for å forbedre vaskeytelse i hovedvasken. Takket være kombinasjonen av ARENAS® - wash og ARENAS® - excellent, vil selv fastsittende smuss fjernes fra tekstilene.

 

 

 

ARENAS®-wash

Høykonsentrert flytende vaskemiddel

 
 

ARENAS®-wash er et svært konsentrert fosfatfritt flytende vaskemiddel med utmerket vaskeytelse ved 30°C, 40°C, 60°C og 90°C. Ved hjelp av gråning hemmere og en spesiell overflatekombinasjon, kan ARENAS®-wash brukes alene, men også som vaskemiddel base i kombinasjon med ARENAS®-excellent og / eller ARENAS®-oxydes. ARENAS®-wash gir perfekte og friske tekstiler.

 

ARENAS®-oxydes

Flytende desinfeksjon og blekemiddel

 
 

ARENAS®-oxydes er et desinfeksjonsmiddel utviklet for rengjøring av tekstiler med gode bleke egenskaper. Med det brede antimikrobielle spekter, oppfyller ARENAS®-oxydes de hygieniske kravene i Robert Koch Institute (RKI) med en vasketemperatur på 60 °C. Oksygenblekemiddel i kombinasjon med renholds forsterker ARENAS®-excellent og vaskemiddel ARENAS®-wash beskyttes fiberene, og gir deg helt rene og hygieniske tekstiler. 

 

ARENA®-bleach

FLYTENDE BLEKEMIDDELKONSENTRAT  

 
 

ARENAS®-blekemiddel er et klorbasert flytende blekemiddel-konsentrat for bruk i vaskemaskin. Blekemiddel konsentratet oppnår optimal hvit vask og fjerner gulnede, fargede flekker og muggflekker fra alle hvite og klorresistente tekstiler, for eksempel duker, hvite frakker, kjøkkenhåndklær, etc.

 

ARENAS®-exet 1

FlEKKFJERNER FOR FETT OG OLJE PÅ TEKSTILER 

 

 
 

Spesialprodukt for fjerning av olje-og fettflekker fra hvitt og kulørt tøy. Spesielt egnet for vask innenfor industri og catering.

 

 

 

 

 

ARENAS®-exet 2

FLEKKFJERNER FOR BLEKK- OG TUSJ-FLEKKER PÅ TEKSTILER 

 
 

Spesialprodukt for fjerning av blekk-og tusj-flekker  fra hvitt og kulørt tøy.

 

 

 

 

 

 

ARENAS®-exet 3

FLEKKFJERNER FOR RUST-FLEKKER PÅ TEKSTILER

 
 

Spesialprodukt for fjerning av rustflekker i hvit og kulørt vask.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARENAS®-exet 4

Flekkfjerner for mugg- og farveflekker på tekstiler

 
 

Klor-basert produkt, spesielt utviklet for å fjerne flekker fra tekstiler. Fjerner effektivt fargede flekker og muggflekker fra hvitt tøy (bomull) og andre blekbare tekstiler. Lett å bruke; bare bløtlegg i løsningen.