ARENAS®-excellent

ARENAS®-excellent

ARENAS®-excellent er en fosfatfri vaskeforsterker utformet for å forbedre vaskeytelse i hovedvasken.

Ved bruk av kombinasjonen av ARENAS® - wash og ARENAS® - excellent, vil selv fastsittende smuss fjernes fra tekstilene. I kombinasjon med ARENAS®-wash, er ARENAS®-excellent egnet for vask av helt hvitt og kulørt tøy. Ikke egnet for silke eller ull.

 
 
ARENAS_avenir_20l.jpg

ARENAS ®-avenir

Høykonsentrert flytende vaskemiddel uten tensider

ARENAS®-avenir er et kraftig vaskemiddel med utmerket vaskeytelse på 40 °C, 60 °C og 90 °C. Inneholder ikke tensider, fosfater eller såper og er fri for parfyme og fargestoffer.

Den miljøvennlige sammensetning gir en skumfri vask for alle tekstiler unntatt silke og ull.

ARENAS®-avenir er spesielt egnet for tekstiler som brukes til rengjøring. ARENAS®-avenir fjerner selv fastsittende smuss fra tekstiler. Behovet for en vaskeforsterker er ikke nødvendig.

Hvis en blekende effekt er ønskelig, kan ARENAS®-avenir kombineres med ARENAS®-oxydes, produktløsningen er fortsatt fri for overflateaktive stoffer.

Produktet er sertifisert av Hohenstein Institute laboratorier for vaskeytelsen og holdbarhet til tekstilene.

 
 

ARENAS®-wash

ARENAS®-wash er et svært konsentrert fosfatfritt flytende vaskemiddel med utmerket vaskeytelse ved 30° C, 40° C, 60° C og 90° C. Ved hjelp en spesiell overflatekombinasjon som forhindrer gråning av hvite tekstiler, kan ARENAS®-wash brukes alene, men også som vaskemiddel basei kombinasjon med ARENAS®-excellent og / eller ARENAS®-oxydes. ARENAS®-wash gir perfekte og friske tekstiler

 

ARENAS®-oxydes

ARENAS®-oxydes er et desinfeksjonsmiddel med utmerkede bleke egenskaper. Med det brede antimikrobielle spekter, oppfyller ARENAS®-oxydes de hygieniske kravene i Robert Koch Institute (RKI) med en vasketemperatur på 60° C.

Oksygenblekemiddelet i kombinasjon med vaske-forsterker ARENAS®-excellent og vaskemiddel ARENAS®-wash er skånsom for fiberene, og gir deg visuelt tiltalende og hygienisk behandlede tekstiler.