ARENAS®-excellent

Flytende rengjøringsforsterker til tekstilvask

ARENAS®-excellent er en fosfatfri vaskeforsterker utformet for å forbedre vaskeytelse i hovedvasken. Takket være kombinasjonen av ARENAS® - wash og ARENAS® - excellent, vil selv fastsittende smuss fjernes fra tekstilene. I kombinasjon med ARENAS®-wash, er ARENAS®-excellent egnet for vask av helt hvitt og kulørt tøy. Ikke egnet for silke eller ull.

 
 
ARENAS_avenir_20l.jpg

ARENAS ®-avenir

Høykonsentrert flytende vaskemiddel uten tensider

 
ARENAS-exet_1.jpg

ARENAS®-exet 1

FLEKKFJERNER FOR FETT OG OLJE PÅ TEKSTILER

Spesialprodukt for fjerning av olje-og fettflekker fra hvitt og kulørt tøy. Spesielt egnet for vask innenfor industri og catering.

ARENAS®-wash      

Høykonsentrert flytende vaskemiddel

ARENAS®-wash er et svært konsentrert fosfatfritt flytende vaskemiddel med utmerket vaskeytelse ved 30°C, 40°C, 60°C og 90°C. Ved hjelp av gråning hemmere og en spesiell overflatekombinasjon, kan ARENAS®-wash brukes alene, men også som vaskemiddel base i kombinasjon med ARENAS®-excellent og / eller ARENAS®-oxydes. ARENAS®-wash gir perfekte og friske tekstiler.

 
 
  ARENAS®-exet 2   FLEKKFJERNER FOR BLEKK OG TUSJ-FLEKKER PÅ TEKSTILER  Spesialprodukt for fjerning av blekk-og tusj-flekker  fra hvitt og kulørt tøy.                                                                                          

ARENAS®-exet 2

FLEKKFJERNER FOR BLEKK OG TUSJ-FLEKKER PÅ TEKSTILER

Spesialprodukt for fjerning av blekk-og tusj-flekker  fra hvitt og kulørt tøy.                                                                                          

ARENAS®-oxydes                  

Flytende desinfeksjon og blekemiddel

ARENAS®-oxydes er et desinfeksjonsmiddel utviklet for rengjøring av tekstiler med gode bleke egenskaper. Med det brede antimikrobielle spekter, oppfyller ARENAS®-oxydes de hygieniske kravene i Robert Koch Institute (RKI) med en vasketemperatur på 60 °C. Oksygenblekemiddel i kombinasjon med renholds forsterker ARENAS®-excellent og vaskemiddel ARENAS®-wash beskyttes fiberene, og gir deg helt rene og tekstiler.           

 
 
  ARENAS®-exet 3   FLEKKFJERNER FOR RUSTFLEKKER PÅ TEKSTILER  Spesialprodukt for fjerning av rustflekker i hvit og kulørt vask.                                                                                                                  

ARENAS®-exet 3

FLEKKFJERNER FOR RUSTFLEKKER PÅ TEKSTILER

Spesialprodukt for fjerning av rustflekker i hvit og kulørt vask.                                                                                                                  

ARENAS®-bleach  

Flytende blekemiddel konsentrat

ARENAS®-blekemiddel er et klorbasert flytende blekemiddel-konsentrat for bruk i vaskemaskin. Blekemiddel konsentratet oppnår optimal hvit vask og fjerner gulnede, fargede flekker og muggflekker fra alle hvite og klorresistente tekstiler, for eksempel duker, hvite frakker, kjøkkenhåndklær, etc.                                 

 
 
  ARENAS®-exet 4   FLEKKFJERNER FOR MUGG OG FARVEFLEKKER PÅ TEKSTILER  Klor-basert produkt, spesielt utviklet for å fjerne flekker fra tekstiler. Fjerner effektivt fargede flekker og muggflekker fra hvitt tøy (bomull) .

ARENAS®-exet 4

FLEKKFJERNER FOR MUGG OG FARVEFLEKKER PÅ TEKSTILER

Klor-basert produkt, spesielt utviklet for å fjerne flekker fra tekstiler. Fjerner effektivt fargede flekker og muggflekker fra hvitt tøy (bomull) .