Kiehl-SanEco Konzentrat.jpg

Kiehl-SanEco Konsentrat

Miljømerket sanitærrengjøring

Sanitært daglig rengjørings-middel med hurtigvirkende rengjørings-egenskaper og langvarig frisk duft for rask fjerning av kalk og vanskelig smuss. Rengjorte overflater blir vannavvisende og hindrer ny oppbygging av kalk. Den nye kombinasjonen av syrer garanterer utmerkede rengjøringsresultater.

Kiehl-SanEco Konsentrat er miljømerket med Eco-Label

 
 
Kiehl_AciDes_plus_10L_2012.jpg

Kiehl-AciDes plus

Flytende desinfeksjons-rengjøring for sanitær og bassengområder

Syrebasert rengjøringsmiddel for rengjøring og desinfeksjon av alt syrefast materiale. Kiehl-AciDés-plus fjerner vanskelige kalkavleiringer og såpeskum. Selv når det brukes med en lav konsentrasjon, gir det hurtigvirkende desinfeksjons-middelet utmerkede rengjørings resultater. Effektiv mot bakterier, gjær, sopp hudinfeksjoner og vorter. Sertifisert av VAH (German Association for Applied Hygiene

Sanikal-eco_1L [33509].jpg

Sanikal Eco

Miljømerket sanitærrengjøring

Sanical-eco er et syre- og klorfritt konsentrert sanitær-rengjøringsmiddel, til bruk på alle vannresistente overflater og gjenstander i sanitære områder. Til daglig fjerning av kalk og såperester, så vel som fett og olje. Overflater behandlet med Sanikal-eco blir vann -og smuss-avvisende. Langvarig frisk duft.

Sanikal-eco er miljømerket med Eco-Labe

 
 
Powerfix.jpg

Powerfix

Effektivt surt grunnrengjøringsmiddel

Effektivt grunnrengjørings-middel som inneholder fosforsyre. Fjerner kalkholdige avleiringer og rust på syrebestandige vegger, gulv og andre overflater. Bruk av produktet på syrefølsomme materialer vil forårsake uopprettelig skade. Når bruksløsningen skummer er det en indikasjon på at syren er aktiv i kalkavleirings prosessen. Grundig rengjøring bevarer materialet og etterlater en behagelig frisk duft. Egnet for bruk på syrefaste og vannbestandige overflater og gjenstander.

Sanikal_Konzentrat_1L [33506].jpg

Sanikal konsentrat

Hygiene i sanitærområder

Syre- og klorfritt konsentrert sanitærrengjøringsmiddel, til bruk på alle vannresistente overflater og gjenstander i sanitære områder. Fjerner kalk og såperester, så vel som fett og olje. Overflater behandlet med Sanikal Konsentrat blir vann -og smussavvisende . Langvarig frisk duft . Klar-til-bruk løsningen er klargjort fra konsentrat og er i samsvar med anbefalingene fra armatur-produsentene

 
 
Santex-plus.jpg

Santex-plus

Sanitært avkalkings- og rengjøringsmiddel forsvømmebasseng

Syrebasert sanitært avkalkingsmiddel med frisk duft for fjerning av vanskelig kalk, såpe-rester, urinstein, sementfilm og rust fra syrefaste overflater. Bruk av produktetpå syre-sensitive overflater vil føre til uopprettelig skade. Egnet til bruk på syrefaste og vannavstøtende overflater og gjenstander i svømmebasseng, sanitære områder og andre våtområder, som for eksempel keramiske vegg og gulvfliser eller toalettskåler.

Kiehl-Desisan Konzentrat.jpg

Kiehl-Desisan Konsentrat

Flytende syrefritt rengjørings- og desinfekjonsmiddel for sanitærrom

Syrefritt, aldehydfritt rengjørings- og desinfeksjonssmiddel for bruk på alle vannbestandige overflater i sanitære rom. For daglig fjerning av kalk-og såpeskum samt fett og olje. Langvarig frisk duft. Kiehl-Desisan er en klar-til-bruk løsning som etterlater en vann-og smussavvisende overflate- beskyttelse.

 
 
Image5_kiehlapp.png