Tekstiler som brukes til renhold i dag, er å betrakte som tekniske produkter, som innbefatter spesielle og helt nødvendig tiltak vedrørende rengjøring og vedlikehold. Behandling av tekstiler til renhold, dvs mopper, kluter, etc., spiller en svært viktig rolle for profesjonell rengjøring og vedlikehold.

ProMop.jpg

PROMOP®SYSTEM

PROFESJONELT DOKUMENTERT SYSTEM FOR RENGJØRING AV TEKSTILER

ProMop brosjyre

Last ned her

ProMop System maskiner.jpg

PROMOP®SYSTEM

Bare med teknisk korrekt prosess og rene tekstiler er profesjonell og korrekt rengjøring og vedlikehold mulig, noe som også resulterer i et tilfredsstillende resultat for alle involverte parter.

 
artboard-2.jpg.png

Med Korrekt dosering og nøyaktig regulert prosess for vask og forberedelse av tekstiler som brukes til rengjøring. Kan brukes uavhengig av spesifikke produsenter av tekstiler og vaskemaskiner.

DSC_0043.JPG

ProMop systemet garanterer en jevn og høy kvalitet for daglig rengjøring. Godkjent dokumentert og hygienisk rengjøring og desinfeksjon av mopper og kluter som brukes til rengjøring. Dette gir de beste resultater for daglig rengjøring på alle overflater.

Mopper.png

Behandling av tekstiler til renhold, dvs mopper, kluter, etc., spiller en svært viktig rolle for profesjonell rengjøring og vedlikehold.

 
20170125_094931.jpg

Nøyaktig regulert vaskeprosess gir dokumentert rene tekstiler

 
Mopper legges i systembokser.png

Rene mopper eller kluter legges i egnede oppbevaringsbokser i romtemperatur i inntil 72 timer uten at det utvikles bakterievekst

 
ProMop System maskiner.jpg

Vask av mopper eller kluter etter dokumentert prosess

 
20170125_094707[8207].jpg

Mopper og kluter er klar-til-bruk etter vask, ferdig tilsatt rengjøringsmiddel