ARENAS®-excellent

ARENAS®-excellent

Flytende rengjøringsforsterker til tekstilvask

ARENAS®-excellent er en fosfatfri vaskeforsterker utformet for å forbedre vaskeytelse i hovedvasken. Takket være kombinasjonen av ARENAS® - wash og ARENAS® - excellent, vil selv fastsittende smuss fjernes fra tekstilene. I kombinasjon med ARENAS®-wash, er ARENAS®-excellent egnet for vask av helt hvitt og kulørt tøy. Ikke egnet for silke eller ull.

Ambital eco konsentrat balanse.jpg

Ambital-eco konsentrat balanse

Svanemerket vedlikeholds-rengjøring

Ambital-eco Konsentrat Balanse, kombinerer høykvalitet gulvpleie med miljøvennlig rengjøring samtidig som den beholder glansen på overflaten. Ambital-Eco Konsentrat tørker opp stripefritt og etterlater en sklisikker overflate. Spesielt egnet for gulv i gymnastikk-saler. Uten duft og fargestoffer.

Produktet er miljømerket med EU-blomsten og Svanen

ARENAS®-wash

Høykonsentrert flytende vaskemiddel

ARENAS®-wash er et svært konsentrert fosfatfritt flytende vaskemiddel med utmerket vaskeytelse ved 30°C, 40°C, 60°C og 90°C. Ved hjelp av gråning hemmere og en spesiell overflatekombinasjon, kan ARENAS®-wash brukes alene, men også som vaskemiddel base i kombinasjon med ARENAS®-excellent og / eller ARENAS®-oxydes. ARENAS®-wash gir perfekte og friske tekstiler.

Econa konsentrat balanse.jpg

Econa konsentrat balanse

Miljømerket universalrengjøring

Econa Konsentrat balanse er et universalt rengjøringsmiddel konsentrat ideell for daglig rengjøring.

Produktet oppnår et effektivt rengjøringsresultat selv ved lav dosering. Econa Konsentrat balanse bevarer materialet, tørker opp stripefritt og raskt, og fremhever det naturlige utseendet på de rengjorte overflater.

ARENAS®-oxydes

Flytende desinfeksjon og blekemiddel

ARENAS®-oxydes er et desinfeksjonsmiddel utviklet for rengjøring av tekstiler med gode bleke egenskaper. Med det brede antimikrobielle spekter, oppfyller ARENAS®-oxydes de hygieniske kravene i Robert Koch Institute (RKI) med en vasketemperatur på 60 °C. Oksygenblekemiddel i kombinasjon med renholds forsterker ARENAS®-excellent og vaskemiddel ARENAS®-wash beskyttes fiberene, og gir deg helt rene og tekstiler.