OPPVASKMIDLER

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold. Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 
 

ARCANDIS®-Eco

MILD OG SVÆRT EFFEKTIV GLASS OG OPPVASKMIDDEL

 

Konsentrert oppvaskmiddel for alle typer profesjonelle oppvaskmaskiner. ARCANDIS®-Eco fjerner effektivt vanskelige matrester samt kaffe og te flekker. Stivelse bygget opp på servise vil bli kraftig redusert. Produktet er svært effektivt uavhengig av vannhardhet, forhindrer kalkavleiringer og forlenger oppvaskmaskinens levetid.

 

ARCANDIS®-EcoTab

MASKINOPPVASK TABLETTER, FRI FOR FOSFATER 

 

Oppvasktabletter for alle husholdnings oppvaskmaskiner. Produktet løser effektivt opp albumen og stivelse samt fett og fjerner vanskelige kaffe og te flekker. Selv ved lav temperatur på vaskesykluser, oppnår produktet optimal rengjøringsytelse. Beskyttelsen mot glasskorrosjon sikrer at glass rengjøres forsiktig. ARCANDIS®-EcoTab er fri for fosfater, parfyme og konserveringsmidler, og svarer til standard for miljøvern

 

ARCANDIS®-Splend

Intensiv rengjøringsmiddale for profesjonelle oppvaskmaskiner 

 

ARCANDIS®-splend er et miljøvennlig svært konsentrert, surt skyllemiddel for kommersielle oppvaskmaskiner. Produktet gir utmerket tørkeytelse og etterlater oppvask stripefritt og skinnende rent, for således å sikre effektiv drift. Spesielle kalkoppløsningsmidler for å sikre kvaliteten av tørkeprosessen blir ikke påvirket av varierende nivåer av vann-hardhet. 

 

ARCANDIS® -Shine

Nøytralt tørremiddel  

 
 

 

ARCANDIS ®-Shine er et svært konsentrert og nøytralt tørremiddel for profesjonelle oppvaskmaskiner. Produktet gir god tørkeytelse og etterlater oppvasken stripefritt, rent og skinnende, og sikrer dermed et effektivt resultat.  

 

 

DIWA-Evo

Glass og oppvaskmiddel 

 
 

Oppvaskmiddel for profesjonelle oppvaskmaskiner. DIWA-Evo fjerner raskt og effektivt matrester samt kaffe og te flekker. Stivelse bygget opp på servise vil bli kraftig redusert. Produktet er svært effektivt uavhengig av vannhardhet og forhindrer oppbygging av kalk. DIWA-Evo er fri for NTA, klor og fosfater og derfor skånsom og miljøvennlig. 

 

 

DIWA-Pronto

Surt tørremiddel  

 
 

DIWA-Pronto er et surt tørremiddel for profesjonelle oppvaskmaskiner. Produktet gir god tørkeytelse og etterlater elementer stripefrie og skinnende, og sikrer dermed et effektivt resultat. Den lavtskummende formelen i DIWA-Pronto forbedrer rengjøringseffekten og etterlater servise skinnende rent.

 

ARCANDIS®-Forte

KRAFTIG MASKINOPPVASK FOR PROFESJONELLE OPPVASKMASKINER

 
 

Sterkt alkalisk, konsentrert oppvaskmiddel for profesjonelle oppvaskmaskiner. Produktet er fritt for klor og fosfat, har gode rengjøringsegenskaper og fjerner effektivt stivelse og protein, også ved høy hastighet på transportbåndet. Hindrer oppbygging av stivelse og sørger for et rent og hygienisk resultat. 

 

 

ARCANDIS®-Classic

KONSENTRERT MASKINOPPVASK, MILDT KLORET

 
 

Konsentrert oppvaskmiddel for alle typer profesjonelle oppvaskmaskiner. ARCANDIS®-Classic fjerner raskt og effektivt kaffe og te flekker, samt vanskelige matrester. Produktet er svært effektivt uansett vannhardhet, forhindrer kalkavleiringer og forlenger oppvaskmaaskinens levetid.