BLUTOXOL

Flytende desinfeksjonsrengjøring

Blutoxsol, er et alkalisk hurtigvirkende desinfeksjons-rengjøringsmiddel til kjøkken-områder. Oppfyller tyske Veterinary Medical Associaton (DVG) godkjenningskriterier for 20 °C og 10 °C og kan brukes i kjølerom. 

 
  Vinox   Kalk og fettfjerner   Høyaktivt, syrebasert rengjøringsmiddel med korrosjonsbeskyttelse. Uten dufter og fargestoffer. Fjerner kalkavleiringer og vannmerker samt fett og oljer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Vinox er luktfri og lavtskummende når det brukes med en roterende gulv maskin.

Vinox

Kalk og fettfjerner

Høyaktivt, syrebasert rengjøringsmiddel med korrosjonsbeskyttelse. Uten dufter og fargestoffer. Fjerner kalkavleiringer og vannmerker samt fett og oljer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Vinox er luktfri og lavtskummende når det brukes med en roterende gulv maskin.

 

FUMEX      

Harpiks fjerner

Fumex, er et sterkt alkalisk rengjøringsmiddel utformet for fjerning av harpiks, olje, fett- og proteinflekker, samt brent belegg fra røykkamre, tippgryter og panner.  

 
  Vinoxin   Rengjøring for rustfritt stål og syrefaste overflater  Vinoxin er et effektivt klar-til-bruk syrebasert rengjøringsmiddel. Uten parfyme og fargestoffer og rengjør forsiktig alle syre og vannbestandige overflater på kjøkken og næringsmiddel områder.

Vinoxin

Rengjøring for rustfritt stål og syrefaste overflater

Vinoxin er et effektivt klar-til-bruk syrebasert rengjøringsmiddel. Uten parfyme og fargestoffer og rengjør forsiktig alle syre og vannbestandige overflater på kjøkken og næringsmiddel områder.

 

GRASSET                                      

Fettfjerner                      

Alkalisk, hurtigvirkende rengjøringsmiddel for kjøkken-rengjøring, beregnet for fjerning av olje, fett og protein rester av vegetabilsk og animalsk opprinnelse.

 
  Kiehl-RapiDés   Klar-til-bruk desinfiseringsmiddel, renser og desinfiserer samtidigt alle områder som krever en hurtig-virkende og trygg mikrobiologisk effekt og kort tørketid.  Etter tørking kann overflater umiddelbart komme i kontakt med mat igjen. Krever ingen skylling med vann.

Kiehl-RapiDés

Klar-til-bruk desinfiseringsmiddel, renser og desinfiserer samtidigt alle områder som krever en hurtig-virkende og trygg mikrobiologisk effekt og kort tørketid.

Etter tørking kann overflater umiddelbart komme i kontakt med mat igjen. Krever ingen skylling med vann.

 

TORVAN KONSENTRAT FD

Universalrengjøring for næringsmiddelområder

Hurtigvirkende rengjørings-middel basert på en spesiell kombinasjon av aktive stoffer. Inneholder få biologiske nedbrytbare tensider. Lett oppløselig i avløpsvann. Bevarer absorberingsevne i tekstilfibre, mopper og kluter.