KJØKKENRENGJØRING

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold. Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 
 

Blutoxol

FLYTENDE DESINFEKSJON RENGJØRING KONSENTRAT TIL NÆRINGSMIDDELOMRÅDER

 
 

Blutoxol, er et alkalisk, hurtigvirkende desinfiseringsmiddel til kjøkken. Oppfyller tyske Veterinary Medical Association (DVG) godkjenningskriterier for 20 ° C og 10 ° C, derfor er Blutoxol også egnet for kjølerom. Desinfiserer og fjerner fett, olje og vegetabilsk eller animalsk-baserte proteiner. Uten parfyme. Effektiv mot salmonella og listeria. Oppfyller kravene til EN 1040, EN 1275, EN 1276, EN 1650 og EN 13697. 

 

Fumex

HARPIKS FJERNER

 
 

Fumex, er et sterkt alkalisk rengjøringsmiddel utformet for fjerning av harpiks, olje, fett- og proteinflekker, samt brent belegg fra røykkamre, tippgryter og panner. Takket være den spesielle sammensetning av skummet og dets suspensjonsmidler, vil fastbrent smuss bli myket opp og skylles bort med vann etterpå. Fumex er sertifisert til bruk i næringsmiddelområder.

 

Grasset

FETTFJERNER

 
 

Alkalisk, hurtigvirkende rengjøringsmiddel for kjøkkenrengjøring, beregnet for fjerning av olje, fett og protein rester av vegetabilsk og animalsk opprinnelse. Grasset kan brukes i kaldt og varmt vann og gir god korrosjonsbeskyttelse. Produktet inneholder utelukkende stoffer som er godkjent for rengjøring av næringsmiddelområder. 

 

Torvan Konsentrat FD

UNIVERSALRENGJØRING FOR NÆRINGSMIDDELOMRÅDER

 
 

Hurtigvirkende rengjøringsmiddel basert på en spesiell kombinasjon av aktive stoffer. Inneholder få biologiske nedbrytbare tensider. Lett oppløselig i avløpsvann. Bevarer absorberingsevne i tekstilfibre, mopper og kluter. Ideell for daglig rengjøring samt for grovrengjøring. Egnet for bruk med mange desinfeksjonsmidler. Miljøvennlig på grunn av et høyt innhold av biologisk nedbrytbare ingredienser.

 

Vinox

KALK OG FETTFJERNER

 
 

Vinox er et høyaktivt, syrebasert rengjøringsmiddel med korrosjonsbeskyttelse. Uten dufter og fargestoffer. Fjerner kalkavleiringer og vannmerker samt fett og oljer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Vinox er luktfri og lavtskummende når det brukes med en roterende gulv maskin.

 

 

Vinoxin

RENGJØRING FOR RUSTFRITT STÅL OG SYREFASTE OVERFLATER

 
 

Vinoxin er et effektivt klar-til-bruk syrebasert rengjøringsmiddel. Uten parfyme og fargestoffer og rengjør forsiktig alle syre og vannbestandige overflater på kjøkken og næringsmiddel områder. Vinoxin fjerner kalkavleiringer og vannmerker samt fett og oljer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Vinoxin tørker stripefritt og etterlater en utmerket glans.