GULVPLEIE

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold. Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 

Ceradur-Eco

IKKE-METALLISERT POLISH

Ceradur-eco er et selvglansende, ikke-metallisert polish som legger en svært god film på overflaten. Den elastiske filmen har samme beskyttende egenskaper som en metallisert polish, men forblir elastisk. Skader kan utbedres med polering eller spraypolering som etterlater en sklisikker glans.             

 

Thermodur

METALLISERT EMULSJON POLISH

 

Metallisert polish med et høyt tørrstoffinnhold og som danner en effektiv selvblank overflatefilm. Thermodur er et høykvalitets produkt som er skli-hemmende, spesielt slitesterk, smussavvisend og hurtigtørkende. Belegget er motstandsdyktig mot desinfiserende rengjøringsmidler. 

 

Thermodur diamant

AKRYL EMULSJON GULVPOLISH MED HØYT TØRRSTOFF-INNHOLD

 
 

Gulvpolish, tredimensjonalt tverrbundet polymer polish med utmerket slitasje- og ripe-motstand for beskyttelse av gulvbelegg i høyt trafikkerte områder. Egnet til bruk på vann-resistente, grovrengjort gulvbelegg, for eksempel PVC, gummi, linoleum, absorberende naturlig og kunstig stein, etc.. Med det høye innhold av syntetisk materiale og bruken av innovative råmaterialer, vil selv gamle og utslitte gulvbelegg blitt svært smussavvisende etter bare to påføringer.