DESINFEKSJON/BLEKING

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold. Kiehl - rengjøringsprodukter - ideell uansett - hvor profesjonell og miljøvennlig vask og desinfeksjon er avgjørende.

 

ARENAS®-bleach 

Flytende blekemiddel konsentrat  

 

 

ARENAS®-blekemiddel er et klorbasert flytende blekemiddel-konsentrat for bruk i vaske-maskin. Blekemiddel konsentratet oppnår optimal hvit vask og fjerner gulnede, fargede flekker og muggflekker fra alle hvite og klorresistente tekstiler, for eksempel duker, hvite frakker, kjøkkenhåndklær, etc.

 
 

ARENAS®-oxydes

FLYTENDE DESINFEKSJON OG BLEKEMIDDEL

 
 

ARENAS®-oxydes er et desinfeksjonsmiddel utviklet for rengjøring av tekstiler med gode bleke egenskaper.  ARENAS®-oxydes tilfredstiller de hygieniske kravene til Robert Koch Institute (RKI) med en vasketemperatur på 60 °C. Oksygenblekemiddel i kombinasjon med renholds forsterker ARENAS®-excellent og vaskemiddel ARENAS®-wash beskyttes fiberene, og gir deg helt rene og hygieniske tekstiler. ARENAS®-oxydes er uunnværlig for forebygging av infeksjoner hos pasienter og ansatte på sykehjem og sykehus