DAGLIG RENGJØRING OG VEDLIKEHOLDSRENGJØRING

Tysk kvalitet, profesjonelle rengjøringsløsninger for effektivt og profesjonelt renhold.

 
 

Ambital-eco Konsentrat Balanse

Eco vedlikeholdsrengjøring uten duft og fargestoffer

Ambital-eco Konsentrat Balanse, kombinerer høykvalitet gulvpleie med miljøvennlig rengjøring samtidig som den beholder glansen på overflaten.

Ambital-Eco Konsentrat tørker opp stripefritt og etterlater en sklisikker overflate. Spesielt egnet for gulv i gymnastikksaler. Uten duft og fargestoffer.

 
 
Econa-Konzentrat_balance.jpg

Econa Konsentrat balanse

Universal rengjøring

Econa Konsentrat balanse er et universalt rengjøringsmiddel konsentrat ideell for daglig rengjøring. Produktet oppnår et effektivt rengjøringsresultat selv ved lav dosering.

Econa Konsentrat balanse bevarer materialet, tørker opp stripefritt og raskt, og fremhever det naturlige utseendet på de rengjorte overflater. 

 

OPTIMA

Glass og overflate rengjøring

Optima er et universielt klar-til-bruk, overflate og glassrengjøringsmiddel, ideell for daglig renhold av alle vannbestandige overflater. Den spesielle utformingen hindrer spenningkorrosjonsbrister i syntetiske materialer.

Optima perfekt for bruk på syntetiske materialer og akrylglass overflater (testet i henhold til DIN EN ISO 22088-3).

 
 

Procur Konsentrat

Spesial vedlikeholdsrengjøring

 

Procur Konsentrat renser effektivt og etterlater gulvflaten med et spesielt vedlikeholds belegg og utmerkede poleringsegenskaper, som vesentlig forebygger at tyggegummi, selvklebende etiketter og skomerker fester seg. Med regelmessig bruk vil gulvflaten opprettholdes og fornyes, og hindre en overdreven oppbygging av nytt belegg.

Procur Konsentrat tørker opp stripefritt og etterlater en matt finish. Med foreskrevet dose oppnåes en sklisikker overflate og er spesielt egnet for gulv i gymnastikksaler.