Ambital-Eco Konsentrat Balanse, Systemrent.no.jpg

Ambital-eco konsentrat balanse

Svanemerket vedlikeholds-rengjøring

Ambital-eco Konsentrat Balanse, kombinerer høykvalitet gulvpleie med miljøvennlig rengjøring samtidig som den beholder glansen på overflaten. Ambital-Eco Konsentrat tørker opp stripefritt og etterlater en sklisikker overflate. Spesielt egnet for gulv i gymnastikk-saler. Uten duft og fargestoffer.

Ambital-eco-Konsentrat balance er miljøvennlig og merket med Svanemerket og EU blomsten.


Procur_Konzentrat_10L+1L+Beutel_2012.jpg

Procur Konsentrat

Spesial vedlikeholdsrengjøring

Renser effektivt og etterlater gulvflaten med et spesielt vedlikeholds belegg og utmerkede poleringsegenskaper, som vesentlig forebygger at tyggegummi, selvklebende etiketter og skomerker fester seg. Med regelmessig bruk vil gulvflaten opprettholdes og fornyes, og hindre en overdreven oppbygging av nytt belegg.

Econa Konsentrat Balanse,Systemrent.no.jpg

Econa konsentrat balanse

Miljømerket universalrengjøring

Econa Konsentrat balanse er et universalt rengjøringsmiddel konsentrat ideell for daglig rengjøring. Produktet oppnår et effektivt rengjørings-resultat selv ved lav dosering. Econa Konsentrat balanse bevarer materialet, tørker opp stripefritt og raskt, og fremhever det naturlige utseendet på de rengjorte overflater.

Econa-Konsentrat balance er miljøvennlig og merket med Svanemerket og EU blomste


Tablefit_5L_750ml.jpg

Tablefit

Plast og skrivebord rengjøring

Tablefit har en behagelig frisk duft. Fjerner blyant og svært vanskelige blyantmerker, blekk, tusjmerker, rester fra etiketter på løsemiddel-bestandig plast eller plastbelagte flater, rustfritt stål, aluminium, anodisert aluminium, etc.

Ikke egnet for bruk på ABS plast eller overflater med løsemiddel sensitiv lakk og maling (vannbasert)

Optima,Systemrent.no.jpg

Optima

Miljømerket glassrengjøring

Optima er et universalt klar-til-bruk, overflate og glass-rengjøringsmiddel til daglig renhold av alle vann-bestandige overflater.

Den spesielle utformingen hindrer spenning-korrosjonsbrister i syntetiske materialer. Således er Optima perfekt for bruk på syntetiske materialer og akrylglass overflater.

Optima bevarer materialet og tørker hurtig.

Produktet er miljømerket med EU-blomsten


Profless_Konzentrat_2L+1L+500ml_2012.jpg

Profless-Konsentrat

Overflate rengjøring

Profless Konsentrat inneholder ikke aggressive ingredienser og er derfor det ideelle og effektive valget for daglig rutinemessig rengjøring på vannbestandige overflater. Profless klar-til-bruk løsningen leveres med Profless Konsentrat doserings-flaske, Kiehl-DosiExpress eller DosiJet system

Tornado-Konzentrat.jpg

Tornado Konsentrat

Kraftig rengjøringsmiddel

Kraftig rengjøringsmiddel som løser opp fett, smuss og nikotin. Produktet har en høy smuss absorpsjonsevne og er økonomisk i bruk. Behagelig duft. Er også egnet for profesjonell glassrengjøring.

Egnet til bruk på alle vannbestandige overflater, gjenstander og gulvbelegg. Må ikke brukes på polishbehandlede gulv.

For lett og middels tilsmussing er halv dose er tilstrekkelig.


Tornado-Konzentrat.jpg

Torvan Konsentrat

Aktiv rengjører

Hurtigvirkende rengjøringsmiddel basert på en spesiell kombinasjon av aktive stoffer.

Inneholder få biologiske nedbrytbare tensider. Bevarer absorberingsevne i tekstilfibre,mopper og kluter. Ideell for daglig rengjøring samt for intensiv rengjøring. Behagelig duft.

Miljøvennlig på grunn av et høyt innhold av biologisk nedbrytbare ingredienser.